Compromís presenta el nou #CleanChallenge més participatiu

Compromís proposa una altra jornada de Clean Challenge (repte de neteja) per al pròxim 19 de maig en resposta a les demandes que hem rebut després de l’èxit de la passada Clean Challenge realitzada a l’accés del riu d’Alcassares.

Màrius Ivorra, candidat a l’alcaldia de Compromís per Alcoi ha presentat aquest matí la nova campanya Clean Challenge que la coalició té pensat realitzar el pròxim mes de maig. Ha declarat en respecte «des que férem el primer Clean Challenge d’Alcoi hem rebut gran quantitat de correus, missatges i visites demanant més actes de neteja com el realitzat».

El alcaldable de Compromís comenta «Els alcoians estan preocupats per l’estat descuidat i d’abandó d’alguns llocs de la nostra ciutat, que sense cap dubte són molt més dels que nosaltres sabíem. La gent ens comenta d’espais al nucli urbà, a paratges protegits i abocadors il·legals entre d’altres. Alguns d’ells, Compromís fa anys que ve denunciant i que no sols no es netegen, sinó que van creixent considerablement. A la fi, ens confirma que les accions que ha realitzat el grup municipal aquesta legislatura perseguint els abocadors il·legals és una preocupació compartida per la ciutadania alcoiana».

«Amb la finalitat de traure a la llum aquests espais degradats, anem a fer una campanya perquè els ciutadans puguen suggerir espais on fer el pròxim Clean Challenge» ha informat Ivorra.font que hi ha al parc actual i una reposició dels arbre que han mort per falta de manteniment» a explicat Ivorra

Màrius Ivorra Torregrosa
Candidat a l’alcaldia de Compromís’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *