Al proper ple del més de novembre Compromís presentarà dues propostes amb la finalitat de millorar els espais públics de la ciutat.

La primera és la revisió dels desfibril·ladors de tots els espais públics amb la finalitat d’assegurar-se el correcte manteniment i funcionament dels aparells. «Tots hem sentit els possibles problemes derivats d’un mal funcionament dels desfibril·ladors públics arran del cas de la ciutat de la Justícia de València» comenta el regidor i portaveu Màrius Ivorra « encara que estem d’acord que la millor forma d’evitar mals més greus és l’atenció de personal sanitari, els desfibril·ladors públics esta demostrat que són útils i necessaris, i si no estan en optimes condicions no aprofiten de res, arribant a empitjorar una possible emergència»

Màrius Ivorra declara «És per això que anem a preguntar al ple pel manteniment dels desfibril·ladors dels edificis de l’Ajuntament, i si cal demanar una revisió per assegurar les seues condicions adequades de manteniment».

Per altra banda, i amb la nostra política de millora dels espais públics de la ciutat, a Compromís sempre hem apostat per la introducció i manteniment de la superfície verda als carrers i parcs d’Alcoi. Els beneficis d’un carrer amb un arbrat adequat i sa, son ja conegudes, com la reducció de 6º de la temperatura del carrer a l’estiu, reducció de pol·lució, protecció de la fauna urbana insectívora (predadors del mosquit tigre). Així doncs hem rebut queixes de veïns del carrer d’els Alçamora per la progressiva desaparició dels arbres a un dels costats del carrer ( els imparells).

A Compromís hem demanat en diverses ocasions la reposició d’arbres als nostres carrers, i plans per plantar-ne en aquells carrers on no hi hagen i siga possible, i continuarem insistint.