«Les declaracions d’ahir de l’alcalde Francés ens han preocupat, o el Sr. Francés no sap interpretar els requisits legals o posa l’afiliació al seu partit per sobre de la salut i la prevenció dels alcoians. La direcció de salut és un càrrec fonamental que ha de vetlar pel benestar dels alcoians i a Compromís ens preocupa molt» ha manifestat el portaveu i regidor de Compromís.

«Com be ha dit l’alcalde, la senyora Clara Pastor, és Professora Associada de la UPV, modalitat específica de contractació laboral de l’àmbit universitari, que en cap cas es pot considerar com a funcionària. Si estiguera més interessat en la salut pública que en el seu partit, l’Alcalde d’Alcoi haguera pogut comprovar l’article 60 apartat C del Decret 192/2017 on especifica amb claredat que, si és personal alié a l’administració pública de Sanitat amb caràcter excepcional haurà d’acreditar una especial experiència o qualificació en gestió sanitària d’alt nivell, que malauradament la Sra. Clara Pastor no acredita ni per experiència ni per currículum» indica Ivorra, currículum que es pot visualitzar a la pàgina web de la UPV.

Per altra banda ens preocupa que Toni Francés llance balons fora tirant la culpa a la Conselleria de Sanitat dirigida per la socialista Anna Barceló. Això ens fa pensar, fins a quin punt el Sr. Francés està defensant els interessos dels alcoians davant els seus companys de la Generalitat. Sembla que el Sr. Francés té més a veure en aquest nomenament del que ell mateix vol reconéixer.

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi