El grup municipal de Compromís Alcoi demana l’alcalde i el govern municipal que invertisca els seus esforços i la seua energia en millorar la gestió del municipi, inclosa la  sanitaria, i “que deixe de costat els homenatges i les fotografíes”, diu Màrius Ivorra, portaveu.

Ivorra critica que durant el confinament i el desagradable període on vora 80 persones majors van morir per la COVID en un geriàtric de la ciutat, es va registrar una sorprenent manca d’informació i una nul.la gestió per part de l’alcalde excusant-se en que les qüestions sanitàries estaven intervingudes per l’administració estatal o autonómica.

Segons Ivorra, “el silenci fou sepulcral i l’alcalde va estar setmanes amagat. Però per als homenatges i fer-se la foto amb els familiars de les persones que han faltat, sí que està disponible i preparat a qualsevol hora”.
No és de rebut, argumenta el portaveu que aquest dissabte comparega com a salvador del món organitzant un homenatge públic quan en els moments de la presa de decisions ha estat amagat i sense aportar ni informació ni solucions a un dels esdeveniments més tràgics de la història contemporània de la ciutat, com és la mort de vora 80 ancians per la Covid.

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi