Aquesta setmana hem pogut llegir en premsa la queixa de sindicats a l’Ajuntament respecte al comportament poc dialogant i prepotent del govern socialista de Toni Francés també amb els treballadors de la casa. Per al portaveu i regidor Màrius Ivorra « Aquesta actitud dels socialistes amb els treballadors és un reflex de l’actitud que ja fa anys està produint-se amb els partits de l’oposició»

Aquesta actitud va ser extremadament evident al ple d’agost on es va aprovar la nostra moció per a realitzar PCR’s als treballadors de l’Ajuntament i tant el regidor de salut pública com el mateix alcalde van intentar enganyar a la corporació amb falsos informes de la Conselleria de Sanitat, i fins i tot l’alcalde va manifestar públicament que no anava a complir l’acord que acabava d’aprovar-se al ple.

Posteriorment i a sol·licitud del govern de Toni Francés, la Conselleria ha emés informes confirmant el què Compromís afirmava i desmentint les excuses del PSOE per no realitzar aquestes mesures de seguretat amb els treballadors i usuaris de les dependències municipals. Per a la Conselleria de Salut Pública, el departament de riscos laborals SI és competent i pot encetar el procés per realitzar aquestes proves PCR a treballadors municipals que ho sol·liciten.

«Al PSOE li interessa amagar aquests informes, i així no queda palés la seua incapacitat per a dur a terme polítiques valentes, que realment siguen útils per als alcoians» comenta el regidor «i en aquest cas per als treballadors de l’Ajuntament i la seua salut.»

El regidor Ivorra finalitza «Les polítiques del PSOE a la nostra ciutat en matèria de salut cada vegada s’hi semblen més a les del PP d’Ayuso. Molta retòrica però cada dia menys polítiques progressistes i menys defensa dels treballadors. La seua negativa a implementar la seguretat de la salut dels treballadors de la casa, sense més motius que la prepotència, és una mostra més»

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi