Ivorra «La improvisació socialista impedix la recuperació veïnal del carrer Sant Francesc»

El regidor i portaveu de Compromís Màrius Ivorra ha denunciat públicament que la improvisada conversió en zona de vianants del PSOE està provocant dificultant i retardant les obres de rehabilitació d’edificis al carrer Sant Francesc i adjacents.

«Veïns del carrer estan molt preocupats per la falta de solucions que des del govern del socialista estan patint. Xicotets propietaris que estan rehabilitant el seu edifici i què per la naturalesa de les reparacions requereixen accés per descarregar i muntar material a l’edifici, es troben que des de l’ajuntament impedeixen l’accés per descarregar material de gran format, i per tant deixa les obres paralitzades indefinidament, amb el perill que això comporta en cas de pluges» ha comentat el regidor Ivorra.

Per al portaveu «aquest és un exemple més del que ja hem denunciat reiteradament, la conversió del centre de vianants està improvisada i sense cap mena de model de centre. Sols s’han preocupat per tancar carrers!!! Com facilitaran la rehabilitació dels edificis? És un model sols per a crear carrers amb bars? Volen veïns al centre?».

Ivorra finalitza, «A Compromís hem intentat treballar des de primera hora per millorar i encaminar la conversió de vianants del centre, cap un centre per a les persones. Volem un barri que facilite la instal·lació de famílies joves i de comerç/hostaleria, però els socialistes s’han tancat en banda amb l’habitual prepotència que els caracteritza, i ara ens trobem amb aquests problemes de veïns que volen millorar o rehabilitar sa casa però que pateixen els impediments, indecisions i el mal fer d’un govern prepotent»

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi