Elisa Guillem manifesta la incapacitat la regidoria de cultura per fer front a un esdeveniment tan important

Elisa Guillem, regidora de Compromís Alcoi has declarat «després de quasi 5 mesos de capitalitat cultural, és vergonyós que Alcoi encara no dispose de cap espai on consultar la programació, no tenim ni web ni cap altra publicació on veure la programació de la capitalitat cultural»

Malgrat que en diverses ocasions hem preguntat al regidor de cultura pel tema, sembla que aquesta tasca, que hauria d’estar des de desembre de 2020, encara no ho està feta. Explica la regidora «Amb açò es demostra el poc interés pel treball, del qual fan gala alguns regidors del PSOE, que a l’hora d’eixir a la foto són els primers però, quan realment ha de notar-se el seu interés i estima per la cultura, tot són excuses. Però, finalment qui ho paga són els alcoians, amb una capitalitat Cultural que està sent un globus desunflat».

Si recordem que la programació cultural del 2020 va estar en gran mesura suspesa per la Covid 19, i per tant enguany és quan aquestes activitats ajornades, haurien de celebrar-se, la improvisació no té lloc. «La realitat- explica la regidora Elisa Guillem- és que el regidor ha tingut temps de sobra per poder realitzar una tasca seriosa amb la programació i publicacions necessàries, perquè des del minut 0 ciutadans i turistes tinguen un accés ràpid a la Capitalitat Cultural d’Alcoi»

És una pena que la regidoria de cultura no estiga a l’altura de l’esdeveniment al qual ha estat nomenada la nostra ciutat, i no estem aprofitant la possibilitat de fer valdre la cultura alcoiana a la resta del País Valencià, ja hem malbaratat 5 mesos de l’any, i sembla que continuarem en una Capital anodina i sense cap atractiu cultural, malgrat ser part fonamental de la identitat del poble valencià.

«A Compromís pensem que la cultura alcoiana mereix una capitalitat cultural a l’altura dels grans escriptors, artistes, actors i directors, arquitectes, dissenyadors i públic en general de la nostra ciutat, i està vist que fins ara no ho hem trobat» a finalitzat la regidora.

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi