El primer pas de la proposta Compromís Alcoi es materialitza hui amb aquesta signatura.

Hui El Conseller d’Economia Sostenible i Sectors Productius, amb la Directora General de l’IVACE, Júlia Company, i l’alcalde d’Alcoi Toni Francès han formalitzat amb la signatura un conveni de col·laboració i inversió en desenvolupament industrial.

El Portaveu de Compromís Màrius Ivorra ha declarat «Aquest és el primer pas de la proposta/moció que Compromís va presentar al ple del passat mes d’abril, que té com a finalitat l’acceleració de les inversions de Projectes Prioritaris que vulguen vindre a Alcoi. Des de la Generalitat s’ha creat el Punt d’Acceleració a la Inversió, funcions que realitza l’IVACE, amb la tasca d’habilitar els mecanismes legals adequats i establir les mesures administratives encaminades a afavorir les inversions per a les empreses que aporten valor afegit, especialment simplificant els tràmits mitjançant la centralització i la reducció de terminis administratius».

Ivorra ha senyalat «A la nostra comarca les institucions públiques han de desenvolupar polítiques que contribuïsquen al desenvolupament de les activitats empresarials que dinamitzen l’economia comarcal d’una forma sostenible i que promoguen l’ocupació. La promoció i l’estímul del creixement econòmic, així com el foment de la competitivitat i la productivitat del nostre teixit empresarial és una tasca d’Ajuntaments, mancomunitats i Generalitat Valenciana. Mitjançant aquest conveni es pretén afavorir la creació de projectes d’empreses a la nostra ciutat, el suport a la industria de la nostra comarca és prioritari per a Compromís Alcoi, per això vam treballar aquesta proposta. Per altra banda hem de donar les gràcies al Conseller Climent i al seu equip per convidar-nos a l’acte de signatura d’aquest conveni, proposta de Compromís Alcoi».