El contracte de neteja contempla 15.520 € anuals en renovació i instal·lació de papereres.

Compromís Alcoi reclama explicacions de perquè no s’ha exigit a l’empresa concessionària el compliment del contracte de neteja viaria, on en l’apartat 3.4. del plec de prescripcions indica l’obligatorietat de realitzar una despesa anual en renovació i i ampliació del parc de papereres de la ciutat per valor de 15.520€.

El regidor i portaveu de Compromís Alcoi ha declarat «a la vista de tots els alcoians està que les papereres de la ciutat estan en un estat pèssim. Hi ha carrers de la ciutat on quasi totes les papereres estan afectades per rovell o fixades als sopors amb brides. Igualment al Centre, la Zona Alta o Santa Rosa on les papereres trencades del model Alcoi no són substituïdes».

«Han passat quatre anys de l’inici del contracte i el govern l’ha prorrogat un any més, i els alcoians podem comprovar que no s’han invertit aquests 62.000€. Està clar que el parc de papereres no ha crescut als darrers anys, més bé tot el contrari, ha envellit i fins i tot en zones ha desaparegut- Comenta el portaveu Ivorra- la ciutadania està patint la falta de control dels responsables del contracte, que aparentment no estan defensant els interessos de les alcoianes i alcoians, fent complir el contracte, que ells mateixos van redactar, i que s’emporta un pessic gran dels impostos que paguem».

A Compromís ho tenim clar, hem de rebre correctament els serveis que paguem, i el govern té l’obligació de fer complir els contractes! El PSOE està mostrant contínuament despreocupació pel compliment dels grans contractes, endarrerint controls o directament mirant cap un altre costat. Açò perjudica a tota la ciutadania, que a la fi pagarem dues vegades per un servei, en aquest cas per la millora de les papereres. Després el govern fa campanyes com «No sigues un gos» donant instruccions per llançar les bosses dels excrements a les papereres. Quines papereres, si cada vegada hi han menys?

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi