Compromís desmenteix les afirmacions del PSOE, que una vegada més tira balons fora per eludir les responsabilitats esdevingudes de la seua mala gestió.

Elisa Guillem regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi declara « Vegem a les publicacions que el PSOE està molt preocupat en desmentir que la possible sanció a l’Ajuntament de la que Compromís parla siga d’un milió d’euros. La sanció encara no està imposada, nosaltres hem informat en tot moment que pot arribar-hi. Tot i això, sembla que estan distraient l’atenció del més important, i no és la quantitat, que també, la realitat indiscutible és que des de la Confederació requereixen unes obres a l’Ajuntament d’Alcoi perquè han detectat que s’estan fent les coses malament. No li ho requereixen a l’EDAR o a Conselleria, sinó a l’Ajuntament d’Alcoi, i de no realitzar-se, li arribarà una multa.»

«En altres paraules -Comenta la regidora Elisa- el que està demostrant la Confederació és que al terme municipal d’Alcoi el govern del PSOE està permetent vessaments d’aigües fecals, i nosaltres afegim; amb el seu coneixement des de fa 5 anys. Sembla que el sr. Martínez sap més dels llits dels rius i les seues infraestructures que la Confederació, que és qui ho reclama a l’Ajuntament d’Alcoi, suposem que per ser el responsable final.

A Compromís som coneixedors del funcionament de les institucions i de les seues competències, per aquesta raó des de fa 5 anys estem presentant precs per evitar els vessaments al riu, precs que demanen que l’Ajuntament instal·le xarxes als registres del clavegueram al riu, que taponen les fuites de les conduccions, i que el PSOE ha acceptat, malgrat que no ha pres interés a dur a terme, com ara demostra la CHX.

Des de Compromís hem demostrat aquests 5 anys la nostra voluntat de sumar esforços, cada vegada que detectàvem alguna fuita o problema al riu informàvem el govern, hem presentat mocions i precs amb la intenció de solucionar problemes, fins i tot ens hem oferit per parlar amb Conselleria per trobar solucions conjuntes. Si el govern té la intenció real de solucionar el problema, nosaltres estem per a treballar i tirar endavant. A Compromís sempre estarem sumant davant les iniciatives que ajuden a millorar la nostra ciutat i el nostre entorn».

Elisa Guillem de la Cruz
Regidora Compromís Alcoi