El govern del PSOE incapaç de fer funcionar la campanya dels gots a la ciutat

El grup Compromís torna a dur al plenari la campanya dels gots reutilitzables a les festes populars de la nostra ciutat. La regidora Elisa Guillem declara «es va realitzar una prova les passades festes, i com no va funcionar com el govern esperava, han desistit de treballar el tema de la reducció d’emissions de plàstics a les festes.»

La regidora Guillem recorda que «la prova que van realitzar va ser tot un despropòsit, sense incloure a filaes o tots els hostalers del centre, ni la informació adequada, ni temps per a treballar els dubtes. És per això que tornarem a sol·licitar que es treballe l’acció de nou i preguntem per les dades arreplegades de la prova realitzada.»

«Sembla que l’interés del govern per evitar tones de residus plàstics és nul·la -declara Guillem- Sentim a l’alcalde i regidor parlar de transició ecològica i dels milers d’euros gastats en jardins verticals però, una cosa tant senzilla com implantar els gots reutilitzables els costa molt. La realitat és que aquest sistema està implantat en festes populars més nombroses que les d’Alcoi i implicant una major quantitat de negocis però, als nostres dirigents, pel que siga, no els sembla interessant treballar la iniciativa per assegurar-ne l’èxit, i han tingut ocasions per a continuar treballant-ho, com a la fira modernista, el mig any…».

A Compromís estem realment implicats amb el canvi dels nostres hàbits de consum, i amb l’eliminació progressiva dels residus a la ciutat, malgrat els nostres oferiments reiterats per treballar el tema amb el govern, el PSOE mostra un interés escàs per solucionar aquest problema, i dóna per finalitzada la seua responsabilitat en el tema descarregant-la en hostalers i veïnat.»

Elisa Guillem de la Cruz
Regidora Compromís Alcoi