Compromís denuncia públicament la interrupció del servei d’autobús públic, novament, als jutjats de la Mare de Deu, sense avís previ i deixa als ciutadans sense transport alternatiu.

Aquest matí els usuaris del servei d’autobusos urbans s’han alçat amb la notificació del fet que no hi ha servei d’autobús cap als jutjats, ni alternativa. A Compromís pensem que aquest tipus d’interrupció al servei no fa més que repercutir en un mal servei al ciutadà i per tant en la reducció d’usuaris del servei. «Una interrupció del servei a un edifici públic tan important com els jutjats deuria ser informat en antelació per permetre als usuaris la recerca de transport alternatiu, però ací no ha passat. Així la percepció del ciutadà del transport públic és de poca fiabilitat del servei. Aquesta imatge negativa no es donaria si els avisos de talls o canvis al servei es donaren amb suficient antelació.» Comenta el portaveu Màrius Ivorra «aquestes accions són incompatibles a tindre una postura seriosa per recolzar el transport públic, que és el que ens està venent el PSOE durant el seu govern de la ciutat»

Entenem que un servei es puga interrompre per força major (aquesta no és la primera vegada), però el problema ve quan la solució del problema tarda i el problema és repetitiu, com és el cas. Hem de ser seriosos i diligents amb el servei i solucionar els problemes ràpidament. Un altre tema on trobem falta de serietat és l’aparició de parades d’autobús creatives, com és la del Jutjat, que després de dos anys de servei encara no té senyalització fixa ni adequada.

El portaveu Màrius Ivorra ha declarat «Pensem que l’interés del PSOE per donar un bon servei de Bus és merament electoral, cal recordar que en 2020 finalitza el contracte de la concessió del servei de TUASA i a hores d’ara no s’ha avançat res en la redacció del nou prec de condicions. El regidor Jordi Martínez va declarar en el plenari que es crearia una comissió per estudiar la implantació de millores del servei al nou prec i no sabem encara res».

Tenim molts exemples de la poca diligència del govern de Toni Francés a l’hora re realitzar tràmits administratius, com ara, el contracte del teatre principal, amb dos anys d’espera, la sol·licitud de BIC de Rodes, l’1% Cultural del ministeri, la reforma del carrer Sant Francesc i adjacents,… No volem que ens torne a passar el que va passar al contracte de RSU, i des de Compromís demanarem rapidesa i serietat per tindre un nou contracte redactat.

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi