El grup municipal Compromís denuncia que les places subvencionades a les escoletes d’estiu han desaparegut ja que, l’Ajuntament ha volgut fer unes escoles subvencionades noves i cap empresa s’ha presentat a la licitació.

Segon Guillem «Ara com ara, s’ha publicitat dues escoletes d’estiu municipals 100% subvencionades, sense dinar, per als mesos de juliol i agost, eliminant-se l’anterior model de places subvencionades. Tot i això, cap empresa s’ha volgut presentar a la licitació d’aquestes noves escoletes. Hem d’assegurar-se que els/es menors, siga quina siga la seua situació familiar, tinguen accés a les escoletes, i al mateix temps, que les persones que hi treballen tinguen unes bones condicions laborals, per tant si cap empresa ha volgut presentar-se a aquesta licitació, l’Ajuntament ha de repensar els recursos econòmics destinats a aquestes accions, i recordem que incloure un dinar de calent, és fonamental per a moltes famílies».

«No podem permetre que els/es menors en situació de vulnerabilitat es queden sense aquest reforç lúdic i alimentari a l’estiu. Fins ara, l’Ajuntament tenia places subvencionades a les diferents escoletes d’estiu que es fan a la nostra ciutat, aquesta places a més a més, incloïen la subvenció del dinar, assegurant-se així que els/es menors tenien un dinar de calent a dia».

Elisa Guillem de la Cruz
Regidora Compromís Alcoi