L'ENQUESTA DEL PP     (Periòdic Ciutat 7/01/07)

Estimats amics:

        Este diumenge dia 7, al Ciudad, Pau Grau, va fer "patent" l'enquesta que tots intuïem que "circulava" per ahí…

Vos adjuntem l'extracte del Ciudad on figuren les dades de l'enquesta. Des del Grup Municipal pensem que, agafant les dades de l'enquesta "amb pinces" (que pensem que és el que toca i no deixar-nos guanyar per l'eufòria), sí que es poden treure algunes conclusions…

Per una banda, que el BLOC és l'únic partit que creix a Alcoi, ja abans d'entrar a l'ajuntament pensàvem que la línia nostra havia de ser la "positiva". Els polítics hem d'aportar solucions i idees que engresquen a la gent, i pensem que la honestedat, la sinceritat, la crítica constructiva i les formes menys agresives són molt importants. Perquè el que és realment important és allò que volem pel nostra poble i els seus habitants. (vegeu el llibre AlcoiFutur-Alcoi Capital)

Som conscients que potser no tots els ciutadans ho veuen així, i potser alguns pensen que quanta més "gresca política" millor (Losantos, Acebes, marbelles, premsa groga…) . No vòl ser eixa la línia del BLOC d'Alcoi. Pensem que cal retornar el prestigi a la "cosa pública". I sembla que això està agradant a moltes alcoianes i alcoians que també ho pensen.

La segona conclusió és que, hui per hui, el BLOC és el partit que trencarà les majories absolutes a Alcoi i que ilusiona a molts alcoians i alcoianes, cosa que ja intuíem (per això, entre altres coses, desestimàrem els acords pre-electorals a Alcoi, perquè segons les dades que teníem no convenien per trencar la majoria absoluta actual).

Resulta clar amb estes dades, que Votar BLOC serà Votar ALCOI. Votar BLOC serà el vot més ÚTIL per la ciutat! Votar BLOC serà votar PROGRÉS! Ara toca treballar per transmetre el missatge als nostres veïns i veïnes, amics i amigues..

Reproducció del text on apareix l'enquesta al periòdic Ciudad:

Encuesta de enero
Por algunos mentideros se anda rumoreando que el PP acaba de hacer una encuesta entre los alcoyanos, y que sus resultados no han trascendido porque no eran demasiado positivos para los populares. Este calumnista no lo ha podido confirmar, pero según dicha encuesta, el PP se quedaría en 12, sin mayoría absoluta, lo que para los populares es una tragedia, ya sea a nivel local, provincial, autonómico o sideral, porque parece que los otros grupos no están demasiado dispuestos a pactar. El resto de concejales se repartiría en 7 para el PSOE, que se encontraría con un 'efecto Zapatero' en sus horas más bajas; 2 para L'Entesa, que seguramente pagaría la marcha de Torró cediendo algo de su espacio político; iy 4 para el Bloc!, con un Paco Blay que cada día se gusta más; O sea, tripartito al canto. Aunque ojo, que dado el caso, no seria Alcoy el primer pueblo que registrara un pacto BNV PP. Cosas veredes.

No sé si habrá encuesta o no, pero la verdad es que Jordi Sedano y su lugarteniente Rafa Peralta gustan de ejercer de sociólogos, y en las anteriores elecciones publicaban una encuesta día sí día no. Y ya hace tiempo que se echan en falta esos sondeos. ¿Quizá el PP no tiene fondos para realizar una consulta? Será eso.

Salutacions!

David Abad
Secretari Grup Municipal