ImageEL CANDIDAT DEL BLOC AL CONGRÉS, RAFEL CLIMENT, CONSIDERA IMMORAL EL TEMPS TARDAT EN FER EL JUDICI DE LA CAIXA D’ALCOI

Rafel Climent: “No és humà tenir que esperar 15 anys per saber el que ha passat de debò amb els estalvis de tanta gent, modesta sobretot. Alguna cosa falla en l’administració de justícia, que no serveix bé els ciutadans”

L’alcalde de Muro  i candidat al Congrés pel BLOC, Rafel Climent ha manifestat la seua solidaritat amb els afectats de la fallida fraudulenta de la Caixa d’Alcoi especialment pel que fa a la lentitud en començar un judici que porta quinze anys de retard.

Climent ha comentat que “és injust que centenars de persones que confiaren de bona fe en una entitat, hagen d’esperar quinze anys esperant que comence el judici per veure de resoldre una fallida que els va afectar els seus estalvis i saber realment què ha passat”. 

 Així mateix, l’alcalde Murer també ha ressaltat el tipus de persones afectades, treballadors i jubilats la majoria, que van veure com es volatilitzaven els estalvis que tant els havia costat aplegar durant anys de la seua vida laboral. I el retard en començar el judici és clarament inhumà.

Tenint en compte que els primers dies es volia retardar l’inici del judici, per diferents motius al·legats per la defensa, el candidat del BLOC comentava que “alguna cosa funciona malament en l’administració de justícia, que no respon totalment als interessos dels ciutadans, ja que s’ha d’esperar tant de temps per a què se solucione un problema com aquest en el qual centenars de ciutadans modests són els més perjudicats”. I continua afirmant que “haurien d’haver actuat amb antel·lació les administracions oportunes per a poder solucionar el problema, o almenys donar una solució temporal a tota aquesta gent”.

Acaba la seua nota l’alcalde de Muro destacant que és urgent que les coses canvien seriosament, i manifestant que “esperem que hi haja una resolució o sentència el més ràpida i favorable als afectats, que després d’un calvari de quinze anys, no hagen d’esperar un nou calvari de mesos per saber què ha passat i passarà definitivament amb els seus estalvis” ”

Rafel Climent. Alcalde de Muro i Candidat al Congrés.