ImageEL BLOC DÓNA SUPORT ALS GRUPS D’ALCOIANS QUE VAN  A FITUR A PRESENTAR LA CAVALCADA DE REIS

Paco Blay: "Recolzem a tots els que han treballat muntant l’escenificació de la Cavalcada de Reis per tal d’adaptar-la al complex espai de IFEMA. Per això els acompanyarem a Madrid, fent-los costat”.

El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha expressat el recolzament del seu grup a l’expedició que marxarà la pròxima setmana a FITUR a Madrid i que escenificarà en un espai singular de IFEMA i de manera excepcional una de les nostres més entranyable tradicions, la Cavalcada de Reis, tot desitjant-li el millors dels èxits.

El regidor observa per a promocionar el turisme a Alcoi -una forma de potenciar l’economia de la ciutat-, FITUR constitueix un autèntic escaparata internacional del turisme nacional i internacional, i que és interessant aprofitar aquesta singular oportunitat que s’ofereix, i més en temps de crisi, al possibilitar el desenvolupament dels sectors relacionats. “La nostra entranyable Cavalcada, juntament a les nostres tradicions, gastronomia, entorn natural i patrimoni arquitectònic –el que queda-, pot ser un punt d’atenció al voltant del qual puguen girar els atractius de la ciutat que moguen als turistes a venir a Alcoi de forma més decidida que no ho han fet fins ara, la qual cosa pot impulsar econòmicament els sectors implicats”.

Blay destaca un altre aspecte important d’aquesta presència alcoiana en la propera edició de Fitur, i és el fet d’haver buscat la col·laboració dels sectors creatius de la ciutat vinculats tant al món del disseny de  la Festa de Moros i Cristians com al del teatre, tots dos de molt llarga tradició en la nostra ciutat i per als quals constitueix també una bona oportunitat –i un autèntic repte– en un escenari internacional. “La intervenció de Jordi Peidro i del gerent de la Dependent, Joanfra Rozalén, és tota una garantia d’imaginació, gestió i bon gust. I el mateix cal dir dels músics, cuiners i demés persones que hi intervenen”.

Acaba Blay la seua nota afirmant: “Per això des del BLOC anirem a Madrid a donar suport a les persones que porten temps preparant amb molt il·lusió i professionalitat el viatge (productors, músics, reis, patges, cuiners)”.

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.