El BLOC posa en evidència la gestió de la Regidoria d’esports.

ImageVALORACIÓ DE LA REGIDORIA D'ESPORTS UN ANY DESPRÉS DE LA DESAPARICIÓ DEL CENTRE D'ESPORTS

El Partit Popular no te cap resposta a les preguntes fetes per el Bloc i es dedica a atacar personalment a Rafa Carbonell.

 

En el passat Ple del 27 de febrer el nostre Regidor, Rafa Carbonell, havent passat un any de la dissolució del Centre d'Esports, i veient que l'esport a la nostra ciutat ha perdut molt, fa una intervenció valorant un any sense Centre d'Esports.

Acaba demanant la dimissió del regidor d'esports, perquè Mario Santacreu es va comprometre a que sense el Centre d'Esports la gestió esportiva milloraria. Vos adjuntem el guió de la intervenció i de les valoracions del BLOC sobre l'esport actualment.

 Esperem que siga del vostre interés.

 


 1.- HI HA COMPROMÍS DE DEMOSTRAR QUE ELIMINANT EL CENTRE D'ESPORTS, EN UN ANY, LA GESTIÓ ESPORTIVA DE LA CIUTAT MILLORARIA.

    1.1.- UNA VEGADA PASSAT UN ANY, LA SITUACIÓ DE L'ESPORT ÉS QUE NO SOLS NO HA MILLORAT SINÓ QUE ESTÀ EN EL PITJOR MOMENT DE LA SEUA HISTÒRIA. PER:

2.- ES GESTIONA AMB CRITERIS ECONÒMICS I NO ESPORTIUS:

    2.1.- CENTRE D'ESPORTS ÉS DEFICITARI, ELIMINAT.

    2.2.- ES PRIVATITZA TOT, FINS I TOT ELS DETALLS MÉS MÍNIMS (pujada de la torxa XXIV Hores 1197 euros; recollida d'unes actes en XXIV Hores, 983 euros).

    2.3.- NO ESPORT PER A TOTS, SINÓ PER A QUI TINGA DINERS. ESPORT ELITISTA (pujada de preus carnets d'instal·lacions i de matrícules de les escoles municipals, entre 30% i 40%).

3.- PROMETÉ QUE EL PRESSUPOST ESPORTIU S'APROXIMARIA AL 10% DEL PRESSUPOST MUNICIPAL, I AMB L'EXCUSA DE LA CRISI NO ÉS POSSIBLE; PERÒ EN CANVI:

    3.1.- NO HI HA CRISI PER A GASTAR-SE VORA 30. 000 EUROS (EN UN PLA INTEGRAL PER L'ESPORT; I EN UN ESTUDI SOBRE L'ESPORT).

    3.2.- O PER A PAGAR MÉS DE 7000 EUROS PERQUÈ EL SR. FERNANDO ROMAY PRESENTE LA GALA DE LE'SPORT.

    3.3.- SÍ HI HA CRISI, EN CANVI, PER REDUIR LES SUBVENCIONS ALS CLUBS (ALCOYANO, ENRILE, BÀSQUET FEMENÍ…).

4.- NO HA MILLORAT LA PARTICIPACIÓ:

    4.1.- NO ENS CONVIDEN, A L'OPOSICIÓ, A L'ASSEMBLEA QUE VAN ORGANITZAR FA UNES SETMANES AMB ELS DELEGATS DE LES MODALITATS ESPORTIVES, PER TAL D'EXPLICAR L'ESTAT ACTUAL DE L'ESPORT ALCOIÀ.

    4.2.- BUSQUEN AMICS I CONEGUTS PER EMPLENAR LES COMISSIONS DE LA REGIDORIA, PERQUÈ NO S'HI APUNTA NINGÚ.

    4.3.- LES REUNIONS DE LA REGIDORA D'ESPORTS SÓN DIJOUS A LES 12 HORES (PARTICIPACIÓ).

5.- ES COMPROMETÉ A MILLORAR LA PRESA DE DESICIONS EN LA GESTIÓ ESPORTIVA:

    5.1.- HI HA MÉS OSCURANTISME QUE MAI I ELS HA SERVIT PER FER EL QUE ELS VE DE GUST (NINGÚ NO SABIA QUE S'HAVIA ENCARREGAT UN "PLA INTEGRAL PER A L'ESPORT A ALCOI", PER MÉS DE 24. OOO EUROS; NI PER QUÈ).

6.- LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES SOLS ES MILLOREN, EN FORMA DE PROMESES PRELECTORALS, JA QUE:

    6.1.- ENCARA ESTEM ESPERANT LA II a FASE DE L'ESCORXADOR (Piscina "Eduardo Latorre"); I ELS GIMNASTES ENCARA CONTINUEN SENSE INSTAL·LACIONS ESPORTIVES PRÒPIES.

    6.2.- TOTES LES OBRES QUE S'HAN FET AL POLIESPORTIU "FRANCESC LAPORTA" (CAMP D'HERBA…), L'ÚNIC QUE S'HA ACONSEGUIT ÉS SITUAR ALCOI AL NIVELL DE LA MAJORIA DE POBLES I DE CIUTATS DEL PAÍS VALENCIÀ, QUE TENEN EIXES INSTAL·LACIONS… EL PROBLEMA ÉS QUE ALCOI VENIA D'UNA SITUACIÓ TERCERMUNDISTA.

7.- HA BAIXAT EL NOMBRE D'INSCRITS EN LES MODALITATS MÉS REPRESENTATIVES:

    7.1.- BÀSQUET (07/08: MENYS 119 XIQUETS. 08/09: MENYS 75).

    7.2.- FUTBOL SALA (07/08: MENYS 138 XIQUETS. 08/09: MENYS 115).

8.- EL TANCAMENT DE PORTES DE LES PORTES DEL POLIESPORTIU: ARA LES ÒBRIC, ARA LES TANQUE. DES DE L'ESTIU A ARA, S'HAN TANCAT FORMALMENT AL GENT, I S'HA DECIDIT DEIXAR-LES OBERTES AL FEBRER (Pressió popular? Reconeixement d'un error).

9.- ES COMPROMETÉ A MILLORAR LA SALUT I LA SEGURETAT DELS ESPORTISTES:

    9.1.- A FORÇA DE PRESSIÓ POLÍTICA I POPULAR, S'HA ACONSEGUIT NEGOCIAR LA PRESÈNCIA DE LA CREU ROJA DISSABTES I DIUMENGE.

    9.2.- DIVENDRES CONTINUA SENSE HAVER NI FISIOTERAPEUTA AL POLI, PER A LA LLIGA DE VETERANS, A PESAR QUE HO PROMETÉ ARA FA UN ANY, EL REGIDOR (LA SETMANA PASSADA, VA HAVER UNA ALTRE LESIONAT, SENSE ATENCIÓ… COM A MÍNIM, 4-5 LESIONS GREUS SENSE POSSIBILITATS D'ASSISTÈNCIA IMMEDIATA).

    9.3.- L'ÚLTIMA: L'OBLIGACIÓ QUE ELS MONITORS I ELS RESPONSABLES DE L'EQUIP TINGUEN FET UN CURS DE PRIMERS AUXILIS… PER QUÈ S'HAGEN DE "CURAR" ELLS?? OBLIGAR A LA GENT???

10.- LA SENSACIÓ DE LA MAJORIA DELS ESPORTISTES ACTUALMENT ÉS QUE L'ESPORT VA MALAMENT (Qui parla, sincerament, bé?).

11.- A BANDA, EL REGIDOR D'ESPORTS HA MENTIT, HA MANIPULAT I HA ENGANAYAT A LA GENT POSANT EN BOCA DEL BLOC COSES QUE NO HA DIT (Santacreu parla que el BLOC defensa que els àrbitres no cobren per xiular partits… Quan l'únic que hem fet és publicar uns pagaments que havia fet la Junta de Govern Municipal al voltant del pagament a una empresa privada simplement pel concepte de "recollir unes actes en les XXIV Hores").

12.- LA CONTESTACIÓ DE SANTACREU EN EL PLE, NO HAN ESTAT ARGUMENTS OBJECTIUS NI ESPORTIUS, SINÓ ATACS PERSONALS AL REGIDOR RAFA CARBONELL.

13.- EN CONCLUSIÓ, EL SR. SANTACREU, COM A REPRESENTANT PÚBLIC I COM A REGIDOR D'ESPORTS RESPONSABLE:

    -HA ENGANYAT A LA GENT.

    -HA MANIPULAT LA REALITAT.

    -HA MENTIT.

    -NO HA ESTAT CAPAÇ NI DE DISCULPAR-SE.

    -NO HA DEMOSTRAT QUE ELIMINAR EL CENTRE D'ESPORTS HAJA SIGUT BENEFICIÓS.

    -LA SEUA GESTIÓ HA DUT A L'ESPORT ALCOIÀ A UNS DELS NIVELLS MÉS BAIXOS DE LA SEUA HISTÒRIA.

L'ÚNICA EIXIDA HONRADA I UNA MICA DIGNA ÉS LA DIMISSIÓ…

Rafel Carbonell i Armero. Regidor del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *