ImageEL BLOC DEMANARÀ QUE MILLORE EL TRÀNSIT I LA SEGURETAT PEL PONT DEL VIADUCTE 

Paco Blay: “Els veïns de Gonçal Barrachina es queixen del soroll que fan els cotxes, de la excessiva velocitat i del poc espai de la vorera. Demanarem en Comissió que estudien una solució”

El regidor del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi, Rafel Carbonell, ha manifestat la seua intenció de demanar en la Comissió Informativa corresponent que s’estudie el trànsit i la seguretat pel pont del Viaducte, sobre el qual han rebut algunes queixes de veïns del carrer Gonçal Barrachina així com possibles solucions al problema.

 

Concretament les queixes dels veïns a les quals fa referència el representant del BLOC van en  la línia de què els cotxes que passen no solament fan molt de soroll sinó també que passen a molta velocitat per no haver reductors. Velocitat que, per altre costat, incrementa el soroll per les planxes metàl·liques que hi en la calçada.

 

També es queixen, continua Blay,  de la reduïda dimensió de la vorera en uns punts determinats –concretament en la part de la Unión Alcoyana– que impedeix que dues persones puguen creuar-se còmodament sense haver de baixar una d’elles al vial dels cotxes, amb el perill que això comporta si ho unim a la velocitat indicada dels vehicles.

 

Per aquests motius, el BLOC farà el següent PREC:

Que els tècnics municipal estudien la manera de millorar tant la seguretat i el trànsit pel pont –disminuint la velocitat amb reductors o amb el sistema que es considere més adient–, com el mateix soroll que els veïns noten provocat pels vehicles que hi passen”.

 

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.