ImageEL BLOC CONSIDERA QUE EL GOVERN DEL PP D’ALCOI NO FA RES PER CREAR OCUPACIÓ 

Paco Blay: “Per molt que l’alcalde Sedano diga que es deixarà la pell pels parats, la realitat és que els plans d’ocupació -comarcal i local, i subvencionats- els té tots parats, i desparofita ocasions per a crer lloc de treball”

El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha manifestat el que considera una greu contradicció de l’alcalde Sedano en el sentit que no fa res del que afirma sobre el problema de l’atur a Alcoi. “Si per un costat afirma que es deixarà la pell pels parats, per l’altra te paralitzats els plans d’ocupació o tallers ocupacionals que subvenciona la Generalitat, tant els de caràcter comarcal com el local”.

El representant  fa aquestes afirmacions perquè considera que el Pla ocupacional Comarcal que van consensuar els tres alcalde la comarca (Alcoi, Cocentaina i Muro) està parat a l’espera de la signatura, que de moment té paralitzada l’alcalde d’Alcoi, que encara no ha cridat als altres alcaldes per a tancar definitivament l’acord. “La qual cosa mostra la falta de voluntat d’aprofitar qualsevol avinentesa per a crear ocupació”.

L’altre aspecte que destaca Blay en la seu crítica al govern local del PP està en què tampoc l’Ajuntament d’Alcoi ha volgut acollir-se  als plans o tallers ocupacionals locals, baix l’argument que hi havia que posar uns diners que el govern d’Alcoi considera excessius, cosa que sí han fet Cocentaina i Muro, que ja els han posat en marxa. “Per exemple, Muro, governat per Rafel Climent, del BLOC,  ha invertit uns 50.000 euros en material per als tallers ocupacionals, però rebrà a canvi més de 500.000 euros que suposaran un any de faena per a més de 30 desocupats. El PP d’Alcoi, en canvi, desaprofita ocasions com aquesta”.

Acaba la seu nota Blay recordant que tampoc en els pressuposts de l’Ajuntament d’Alcoi per al 2010 hi figura cap partida destinada a aquest tipus d’iniciatives, amb la qual cosa queda palesament mostrat que no hi ha intenció en el el goven local del PP de portar endavant cap iniciativa real comarcal per crear ocupació.

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.