El BLOC d’Alcoi demana que el govern de Sedano dedique més recursos a solucionar els problemes del barri del Tossal.

Rafa Carbonell: “L’anunci de l’asfaltat del pont del Viaducte no serà suficient per a acabar amb els problemes del barri del Tossal. Fa temps, que el veïnat demana reparacions i reformes que encara no s’han portat a terme”.

El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Rafa Carbonell, exigix que el Govern del PP dedique més atenció al barri del Tossal, ja que fa anys que s’està sol·licitant als responsables municipals molta preocupació, tant pel que fa a les intervencions i a les reformes urbanístiques, com a la neteja viària. “La sensació que tenen els veïns és que són ciutadans de segona, perquè no s’hi fa cap tipus d’intervenció, a pesar de reivindicar-ho vàries vegades; i a pesar que el BLOC ho hem demanat al Govern Municipal, en diferents Comissions Informatives”.  

El representant del BLOC recorda que ja fa mesos vam advertir que el carrer a penes si tenia voreres i a més no es netejava d’herbes, la qual cosa dificultava el pas dels vianants, feia la sensació d’abandonament i facilitava la presència d’animals silvestres, especialment en el tram més baix. 

Per altra banda, els veïns es queixen, també, que els accessos directes al barri des del pont del Viaducte per les escales interiors es nota que no s’ha intervingut en anys, tant per deixar-les en perfecte estat -garantir la seguretat dels seus usuaris- com per la neteja de la instal·lació, ja que fa molt de temps que el veïnat que les utilitza ha de suportar olors molt dolentes. 

Carbonell recorda que en una de les Comissions Informatives, al principi de legislatura, ja vam advertir de les molèsties que havien de suportar tant els veïns del Tossal com els del carrer Gonçal Barrachina pel soroll que feia el pas dels vehicles pel pont del Viaducte, i cap de les iniciatives portades fins ara, no ha donat cap resultat perquè el problema continua existint. “Sembla que ara es vol intentar una solució, i desitgem que es resolga satisfactòriament. No obstant, també vam recordar els altres problemes de neteja, de reformes i de reparacions, i encara no s’han abordat. Per tot això exigim al govern del Sr. Sedano una solució ràpida, perquè les persones del barri mereixen molt més, ja que porten molts anys esperant”.

 

Rafa Carbonell.

 Portaveu i candidat del BLOC a l’Alcaldia d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *