El BLOC d’Alcoi preguntarà sobre les expropiacions de terrenys del futur bulevard.

Paco Blay: “En el projecte del bulevard, la disponibilitat de terrenysés fonamental i sembla que encara no es tenen per a poder portar-lo endavant. Per això volem saber com està la situació”.

El regidor del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha explicat que per a iniciar  les obres del bulevard és necessari tenir disponibilitat total dels terrenys per on ha discórrer el futur bulevard. “Per això volem que el govern municipal ens informe de tots els detalls de com s’han adquirit o estan adquirint-se els terrenys del bulevard, ja que va anunciar que les expropiacions es farien a partir de principis del mes de novembre”. 

El regidor del BLOC ha formulat, per això mateix, una bateria de preguntes a la Comissió de Compres i Contractació per què informe de la situació i dels detalls necessaris. Les preguntes que el BLOC ha formulat són literalment les següents:

“En les actes de les reunions de l’òrgan col·legiat per a l’avaluació del contracte de col·laboració entre el sector públic i privat, es va plantejar en desembre del 2009 per part dels tècnics municipals el problema de la disponibilitat dels terrenys per al projecte del bulevard, i el govern municipal va afirmar literalment que era previsible que “las expropiaciones que afectan la primera fase se encuentren totalmente concluidas en un mes”. És evident que no ha estat així, ja que la premsa va informar fa aproximadament un mes que anava a iniciar-se en novembre el procés d’expropiacions de terrenys per al projecte del bulevard.

Per tot això PREGUNTEM:

1.- Per quins motius no s’han fet des de desembre del 2009? Quins problemes ha hagut sobre el tema?

2.- S’ha fet ja les expropiacions anunciades per a principis de novembre? En cas negatiu, per quins motius?

En cas positiu:

3.- Quantes expropiacions s’han fet fins ara? A quina fase afecten? A quants propietaris afecta?

4.- Quants diners s’ha pagat fins ara per les expropiacions?

5.- Quan està prevista que s’acaben les expropiacions, tant de la primera fase com de la segona?

6.- Quina és la despesa prevista per al total de les expropiacions?”

 

Paco Blay.

 Regidor del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *