Rafa Carbonell: “Ni han portat endavant el Pla d’Aparcaments per a la ciutat que vam proposar –i van aprovar- l’any 2004; ni tampoc no han complit el compromís del Pla Especial per als veïns del Centre”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

 El portaveu i candidat del BLOC-COMPROMÍS a l’Alcaldia d’Alcoi, Rafa Carbonell, ha recordat que després de quatre mesos el govern del PP encara no ha portat  a terme un estudi sobre el Pla d’aparcaments per als veïns del barri del Centre, al qual es va comprometre a proposta del BLOC. “Si una bona manera de revitalizar el Centre és aconseguir que les persones –joves sobretot- hi tornen a viure, se’ls ha de donar tota classe de facilitats perquè les seues condicions de vida no siguen adverses. Però fins ara el govern del PP no ha fet res”.

Carbonell proposava, entre possibilitats i donades les característiques urbanístiques de la zona,  que “es podria estudiar una mena d’abonament d’aparcament exclusiu per als veïns residents, una mena de tiquet “blau” de característiques especials, que hauria d’expedir l’Ajuntament exclusivament als veïns que demostraren el seu caràcter de residents; bé renovable periòdicament, bé connectat magnèticament a les màquines expenedores de tiquets d’aparcament”.

Insistia, així mateix, el regidor del BLOC en el sentit que “els tècnics municipals estudiaren quina podia ser la forma més adequada per a tots, perquè és prioritari solucionar aquest problema que patixen molts veïns del Centre, ja que paguen els seus impostos com tots i, en canvi, no disposen dels mateixos serveis mínims que la resta d’alcoians”.

A més a més, el candidat del BLOC-COMPROMÍS lamenta el desinterès del Sr. Sedano per aquesta necessitat fonamental per a la ciutat, ja que malgrat que el govern del PP aprovara, fa quasi set anys i a proposta del BLOC, un Pla Global per als aparcaments de la ciutat, tenint en compte el tamany dels carrers, nombre de vehicles, places en cases particulars, fluxes de vehicles per hores i barris, etc; encara res no se n’ha fet.

“Pel que es veu, l’actitud irresponsable del govern del Sr. Sedano demostra que o bé no l’interessa solucionar un dels problemes més importants que patixen els ciutadans d’Alcoi;

 

Rafa Carbonell.

 Portaveu i candidat del BLOC-COMPROMÍS a l’Alcaldia d’Alcoi