Les obres al Collao estan culminant i aquesta setmana l’equip estrenarà la nova gespa.

L’Alcalde d’Alcoi Toni Francés i el Vicealcalde i Regidor d’Esports Rafa Carbonell van participar al llarg del dimarts 16 d’agost en els diferents actes que van celebrar la plantilla, cos tècnic i directiva del CD Alcoyano, amb motiu de la presentació de l’equip per a la temporada del retorn a Segona Divisió A.

 

 

Durant el matí, ambdós responsables municipals, acompanyats pel director municipal d’Esports Alberto Vidal, van rebre a l’Ajuntament als integrants de l’equip que va aconseguir l’anterior ascens a Segona, la temporada 1966-67, amb els quals van tindre ocasió de departir abans de dirigir-se a l’església de Sant Maure i Sant Francesc. Allà es van trobar amb jugadors de l’actual plantilla i els membres de la directiva, i van assistir al tradicional acte d’ofrena floral a la Mare de Déu dels Lliris, patrona d’Alcoi.

A continuació, un restaurant de la ciutat va acollir un dinar compartit pels protagonistes de la jornada, en el transcurs del qual l’alcalde es va adreçar als presents per, una vegada més, felicitar al club pels èxits de la temporada passada: “Heu fet història, i heu aconseguit complir el somni de tota una ciutat”.

Finalment, l’esplanada front a les oficines del Collao va acollir ja a última hora de la vesprada un espectacular muntatge audiovisual de presentació de la plantilla alcoianista. El vicealcalde Rafa Carbonell va voler destacar el perfecte desenvolupament d’aquest acte, tot i l’emplaçament circumstancial de la celebració degut a la impossibilitat de fer ús del Collao, on la nova gespa està acabant d’assentar-se: “Ha sigut un muntatge a l’alçada de la ocasió, que ha aconseguit emocionar-nos i il·lusionar-nos de cara a la històrica temporada que ara comença. Tot s’ha desenvolupat de manera perfecta, i els assistents hem quedat ben satisfets”. Amb respecte a la nova gespa del Collao i a les obres que s’estan portant a terme al camp, Carbonell ha indicat que “tot s’està desenvolupant segons les previsions, i el camp estarà completament enllestit en els terminis previstos, de forma que aquesta mateixa setmaana la plantilla ja podrà fer ús de la nova superfície”. El vicealcalde comentava a més que continua treballant-se en trobar un emplaçament adient per als entrenaments del primer equip, gestió que ara per ara és la principal prioritat de la Regidoria d’Esports.

A l’endemà l’Ajuntament i l’Alcoyano s’han reunit i, després de l’ascens, han decidit renovar el conveni que els uneix. L’últim acord datava dels anys 90. El vicealcalde, Rafa Carbonell, ha explicat que s’han marcat “algunes línies de protocol en quant a les tasques i qüestions que puguen correspondre a cadascuna de les parts”.

 

(Informacions proporcionades per Pau Grau Mira i Pàgina 66)

Joan Lluís Santamaria

Secretari de Comunicació