“És hora de dur la veu dels alcoians a Madrid per defensar els nostres interessos”

El col·lectiu de BLOC- Compromís d’Alcoi va convocar un bon número de militants i simpatitzants a l’acte tradicional d’enganxada de cartells per encetar oficialment la campanya electoral per les Elecciones Generals del 20 de novembre.

 

 

 

La Plaça de la Concòrdia, a les tanques de l’escoleta El Jesuset del Miracle, va ser l’emplaçament triat per posar els primers cartells. Sabina Gregorio, Regidora de Joventut pel BLOC- Compromís i Ester Revert, secretària del Grup Municipal, números 4 i 8 respectivament de la llista per Alacant al Congrés de Diputats, van ser les encarregades d’inaugurar l’acte a les 00:10 h.

Entre la trentena d’assistents, es va comptar amb la presència de Rafa Carbonell, Vicealcalde d’Alcoi, Anna Serrano, Regidora de Cultura i Dona, Alberto Vidal, Director d’esports, Màrius Ivorra, Director de Promoció Econòmica i Secretari Local del BLOC i Aitor Pla, Secretari Local del BLOC- Jove.

L’acte va continuar fins enganxar per tot Alcoi els cartells de COMPROMÍS-EQUO a les tanques assignades a per aquestes eleccions.

(Adjunte unes imatges de l’acte i un enllaç a una pàgina de notícies local, amb fotos i vídeo.)