La sessió plenària del mes de febrer es va celebrar el passat dia 29 amb un seguit de temes als que el Bloc- Compromís d’Alcoi va donar resposta, com a Grup polític i com a integrant del Govern d’Alcoi.

Així, Sabina Gregorio, com Regidora de Joventut, va donar suport a la moció presentada per les agrupacions de joves dels tres partits del Govern, PSOE, EU i Bloc- Compromís, denunciant la brutalitat policial a les protestes estudiantils a València contra les retallades en Educació.

Per una altra banda, Anna Serrano, com a Regidora de Cultura, contesta les preguntes de l’oposició respecte el CADA i les crítiques contra el concert de Serrat i Sabina al juliol.

David Abad, Regidor d’Hisenda, intervé fins a tres vegades: dos d’elles contestant a una moció en relació als deutes amb els proveïdors i una més contestant preguntes de l’oposició.

Per últim, el Vicealcalde i Regidor d’Esports, Rafel Carbonell, contesta unes preguntes de Santacreu, fent un aclariment ben exhaustiu sobre les qüestions, deixant palesa, com sempre, la gestió pèssima de l’anterior Govern i desemmascarant, una vegada més, les trampes del regidor de l’oposició.

(Disculpes per la qualitat de la gravació)