Dels més de 9.000 euros que gastava l’anterior govern s’ha passat a 1.050 enguany

L’oposició municipal ha formulat una pregunta a la Comissió Informativa de Serveis a les Persones celebrada hui a l’Ajuntament sobre el cost de la barra que s’instal·la en el saló de plens de l’Ajuntament el Dia de les Entrades de Festes de Moros i Cristians, a la qual el Regidor de Festes ha contestat amb unes dades ben explícites: el cost d’aquest servei ha representat 1.050 euros en total, front als més de 9.000 que destinava l’anterior govern a servir refrescos i combinats durant les Entrades.

 

 

L’explicació és tan senzilla com el canvi de fórmula aplicat: en lloc d’oferir una ‘barra lliure’ que durant tot el dia servia begudes, s’ha passat a un sistema de tiquets per als convidats municipals, tal com explica el Regidor: “Cada convidat de l’Ajuntament disposava d’un nombre limitat de tiquets, i si volia seguir consumint a aquesta barra, s’ho havia de pagar de la seua butxaca”.

En la seua pregunta, el PP indica textualment que el cost d’aquest servei de barra “superaba habitualmente los 9.000 euros”, i demanava l’expedient de la contractació d’aquest servei que, en cas d’arribar al cost esmentat, necessitava de tres ofertes diferents abans de formalitzar-se. El Regidor de Festes ha explicat que “no hem necessitat demanar ofertes, perquè el cost ha estat molt menor. Sabem que el fet de que cadascú es pagara les copes de la seua butxaca no ha agradat a alguns convidats institucionals, però creiem que és millor això que no que foren els ciutadans d’Alcoi els que pagaren totes eixes consumicions”.

 

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern d’Alcoi)