Anna Serrano: “És hora ja que Alcoi tinga un carrer o una plaça amb el nom d’Ovidi Montllor. Són moltes les persones i les entitats que ho demanen. ”

Ja fa mesos que el Bloc-Compromís, va proposar que es batejara un carrer de la nostra ciutat amb el nom d’Ovidi Montllor. Aquest tema es va tractar en una reunió de govern, aprofitant que des de l’Ajuntament d’Alcoi s’havien d’organitzar un conjunt d’actes per homenatjar i recordar la figura del nostre artista, Ovidi Montllor, en el 70 aniversari del seu naixement.

La regidora nacionalista demana al govern municipal que “Es decidisca ja, perquè Ovidi Montllor es mereix un carrer i considerem que una bona proposta pot ser, per exemple, el carrer on ell va nàixer”.

Segons Anna Serrano, el seu grup, que aleshores formava part del govern “Va fer un parell de propostes al respecte, que la resta de grups no acabaven de compartir. En qualsevol cas aquest tema no es va tancar definitivament”.

La regidora del BLOC-Compromís recorda que “A mitjan octubre vam manifestar a l’alcalde que teníem interés de reprendre aquest tema, aprofitant que s’estava treballant en l’organització d’altres activitats al voltant de la figura d’Ovidi Montllor. I el mateix alcalde, ens va plantejar que ho exposara en una reunió de govern. Ja no en va haver ocasió, ja que el Sr. Francés, poc després, trencava unilateralment el pacte de govern”.

Finalment, cal afegir que des de fa uns mesos hi ha en marxa una campanya de recollida de signatures (http://www.causes.com/causes/796703-carrer-en-alcoi-per-ovidi-montllor), que actualment n’ha comptabilitzat més de 2.800, que demana a l’Ajuntament d’Alcoi un carrer per a l’Ovidi Montllor.