David Abad: “En Ple passat, el regidor d’Urbanisme ens va donar uns papers sobre les puntuacions, i una vegada revisats, ens hem adonat que sols ens ha passat el 15% de les puntuacions. Continua sense detallar-nos el 85% restants”

El regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad, indica que, una vegada revisada la documentació que el regidor d’Urbanisme, Natxo Gómez, va presentar a la Secretària de l’Ajuntament, en l’últim ple, no està tot allò que es demanava al prec. “No entenem el perquè d’aquesta falta de transparència en un procés tan important. El Prec era ben clar, i continuem sense tindre tots els papers, per molt que Natxo Gómez en el Ple diguera que ja ho teníem tot. O està amagant alguna cosa o està faltant a la veritat o és que no ha vist l’expedient.

Declaració en àudio-mp3 punxeu ací.

El text que es va posar al prec literalment:

“1. Exigim un informe o document que reflectisca de manera clara i detallada la puntuació de totes les empreses en les diverses fases del concurs.”

I una vegada revisada la documentació entregada en el Ple, les úniques puntuacions detallades que ens va aportar van ser les de l’apartat d’experiència en planejament. En aquest apartat, es pot sumar un màxim de 15 punts. En la totalitat de valoracions estem parlant d’un màxim de 100 punts. Abad manifesta que “El regidor d’Urbanisme continua sense deixar-nos clar el detall d’on ixen el 85% de les puntuacions. Per això, insistim a demanar-li el detall de les puntuacions que vam sol·licitar al Ple”.

Hui mateix, el Grup Municipal del BLOC-COMPROMÍS hem sol·licitat per Registre d’Entrada que se’ns aporte eixa documentació, que no consta en l’Expedient de l’adjudicació i recorda que: “Eixe detall de puntuacions hauria de constar en l’expedient perquè tot el procés fóra transparent. Fins al dia del Ple no hem tingut res a pesar de sol·licitar-ho en la Comissió i la resta encara no la tenim. Un procés que es va revestir de falsa transparència no pot estar encara en esta situació de foscor.”

Acaba Abad i recorda que “Les autoritzacions a consultar i a fotocopiar expedients haurien de ser més ràpides i fàcils, perquè encara en tenim alguna pendent de fa quasi dos mesos i no hem rebut resposta per part del govern municipal, cosa que dificulta la tasca d’oposició”.

David Abad, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.

Declaració en àudio-mp3: www.notespremsa.compromisalcoi.com