David Abad: “Prescindir de 3 eventuals pot representar un estalvi per a l’Ajuntament d’Alcoi de més de 125.000 euros, que poden invertir-se en necessitats urgents per a la ciutat”.

El regidor del BLOC-Compromís, David Abad, després d’haver presentat ahir públicament una alternativa al Pressupost Municipal elaborat pel govern de la ciutat, ha expressat que: “Aquesta proposta de reduir eventuals o assessors no és cap novetat, ja que en el mes de maig de 2012, quan el Bloc-Compromís estava encara en el govern, ja vam plantejar al PSOE i a EU reduir assessors”.

Declaració en àudio-mp3 punxeu ací

Abad explica que en aquells moments, quan ja duien quasi un any de govern, ni el PSOE ni EU no van acceptar la proposta, però el seu grup municipal sí que va acordar renunciar a un assessor.

“Des del Bloc-Compromís hem defensat des de sempre el paper dels assessors i el seu treball, però tot mantenint un equilibri. I precisament en temps de crisi i de retallades cal donar exemple i procurar ajustar-se al màxim. És el que pertoca en un govern progressista” —declara el regidor.

Cal recordar que el govern municipal té 13 assessors, 9 el PSOE (una d’elles no ocupada) i 4 EU, i el que proposa Bloc-Compromís en el pressupost alternatiu és eliminar 3 places d’assessors.

David Abad considera que: “Amb els més de 125.000 euros que s’estalviaria l’Ajuntament si prescindira de 3 eventuals podrien emprendre’s algunes accions necessàries per millorar la nostra ciutat. Per exemple, la passarel·la de vianants de l’entrada nord d’Alcoi (a l’altura de Gormaig) i la del pont Viaducte-Zona Nord o algunes millores en infraestructures urbanes, posem per cas.”

David Abad, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.