Anna Serrano: “Compromís sempre ha estat a favor de la Xarxa Alcover i de l’adhesió de l’Ajuntament d’Alcoi a aquesta associació”.  

La regidora de Compromís a l l’Ajuntament d’Alcoi, Anna Serrano, ha explicat que el seu grup es va abstenir en l’expedient de Cultura sobre l’Adhesió de l’Ajuntament d’Alcoi a l’Associació Cultural Xarxa Alcover, que es va tractar la setmana passada en una Comissió Informativa, perquè no disposaven de tota la documentació. És per això que Compromís hi va votar abstenció, a fi de poder consultar tot l’expedient, i va manifestar que si estava complet  en votarien a favor en el Ple Municipal.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

Anna Serrano desmenteix així alguns comentaris que fa el PSOE en diversos mitjans de comunicació i demana que no es traguen de context ni es manipulen determinats temes. “Des de Compromís farem sempre una oposició constructiva, malgrat que determinades persones o formacions polítiques vulguen fer veure el contrari. I si hem estat a favor de la Xarxa Alcover des dels seus inicis, continuarem defensant-la”.

Anna-Raquel Serrano. Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.