Caldrà saber qui és el propietari de la Llotja per a saber quines obligacions i responsabilitats té cada u. Si l’Ajuntament no pot reclamar la reparació dels desperfectes, tampoc no hauria d’assumir-ne el manteniment. 

El portaveu i regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad, a la vista de les declaracions fetes per distints membres del govern municipal, ha sol·licitat una còpia dels documents de l’expedient de la Llotja de Sant Jordi.

Abad recorda que: “l’obra va començar fa 20 anys, que han passat 4 legislatures, amb governs del PP i del PSOE, i ja ha arribat l’hora de saber qui n’és el propietari i quines obligacions i responsabilitats té cada u. No podem deixar passar 20 anys més amb l’excusa que és un tema molt complex ”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací 

Compromís, ha tingut accés a l’expedient i ha constatat que solament hi consta el projecte i els plànols d’abans d’iniciar-se l’obra. Per això, i vistes les declaracions fetes per distints membres del govern, ha sol·licitat a l’alcalde la documentació preceptiva: la cessió del solar per part de l’Ajuntament a l’IVVSA, la promoció i licitació de l’obra, la recepció i l’escrit de reclamació de l’Ajuntament a l’IVVSA en què demana la documentació acreditativa pertinent. “I si l’Ajuntament d’Alcoi no té aquesta documentació, que la reclame-la a l’IVVSA o a qui corresponga” —puntualitza Abad.

El regidor insisteix que: “necessitem saber qui mana de la Llotja. L’alcalde ha declarat que l’Ajuntament no va firmar la recepció de l’obra, i per tant no pot reclamar la reparació dels desperfectes. Si és així, tampoc no hauria de fer-se càrrec del manteniment i de les reparacions de la Llotja. En tot cas, això li correspondria al seu propietari”.

 

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi