A la vista de la notícia apareguda sobre el dictamen del Tribunal Superior de Justicia, que obliga l’Ajuntament d’Alcoi a pagar 1.200.000 euros als propietaris del Barranc de Benissaidó, per l’expropiació dels terrenys que es va fer en el PGOU de 1989, el grup municipal de Compromís ha demanat al govern municipal una relació de tots els conflictes judicials que té l’Ajuntament.

Segons el portaveu de Compromís “a més del tema de la Rosaleda i del que ara s’ha donat a conèixer de la Vaguada, sabem que hi ha molts temes pendents de sentència, com el de Serelles, la Española i d’altres. Per això volem conèixer-los tots, tant els que ha plantejat l’Ajuntament davant els tribunals com els que li han plantejat altres administracions o particulars”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

 

Abad expressa que: “la sentència d’ara sobre la Vaguada ha estat una sorpresa, malgrat haver compartit govern durant quasi any i mig. “De fet, no hem sabut mai els contenciosos que té pendents l’Ajuntament, ni quan estàvem al govern ni ara. I no volem més sorpreses d’aquest tipus en el futur, motiu pel qual demanem al govern tota la informació pertinent. Com a grup en l’oposició hem de saber a què atendre’s d’ara endavant i poder posicionar-se amb fonament de causa i amb temps suficient per a estudiar els temes i fer les consultes que calga.” 

 “Ens preocupa què pot passar en el futur i ens preocupa com poden quedar les arques municipals perquè en un futur hi poden haver més sentències en contra semblants.  En aquest cas, tot i que és una expropiació que es va fer fa més de 20 anys i que ha tingut un llarg recorregut judicial, caldria que el govern municipal depurara les possibles responsabilitats, conclou el regidor.

 

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi