Climent: «Demanem un estudi per reubicar contenidors i minimitzar els efectes dels incendis sobre les vivendes»

A Compromís estem preocupats per les possibles repercussions de l’ona d’incendis als contenidors de la nostra ciutat. Per aquesta raó demanarem al ple de gener un estudi de reubicació dels contenidors de la ciutat per canviar aquells que puguen provocar danys al seu voltant en un possible foc intencionat i més concretament a les vivendes.

La regidora Climent ha declarat «hem observat que alguns contenidors estan molt prop d’arbres o dels balcons dels edificis i davant d’un incendi provocat, com els que estem patint últimament, els danys produïts poden arribar a ser importants o estendre’s als edificis del voltant, provocant danys materials i personals. Hem de previndre que açò puga passar i estudiar les ubicacions dels contenidors per minimitzar els possibles danys i evitar desgracies.»

Amb els actuals contenidors, totalment de plàstic, quan es produeix un incendi es genera una bola de foc molt perillosa que amb els contenidors metàl·lics no ocorria. També ens preocupa saber qui s’ha de fer càrrec de les despeses generades per aquesta ona d’incendis o si existeix algun segur per fer-se càrrec dels danys provocats en façanes d’edificis, vehicles, mobiliari urbà, …

Conclou la regidora «Demanem la col·laboració de la ciutadania i que redoblen els esforços els cossos policials per acabar amb aquesta problemàtica»

Anna Climent i Montllor
Regidora Compromís Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *