El reg del Pont de Sant Jordi aquest mati ha deixat una placa de gel que ocupava part de la vorera i el carril d’entrada al centre de la ciutat. Açò ha provocat que els vianants que passaven el pont per eixa vorera anaren esvarant-se i agafant-se a la barana per no caure a terra.

Està clar que arruixar els carrers és una tasca necessària per a tindre els nostres carrers nets, i que encara que hi havia avís de gelades a la matinada, per error es continuaren les tasques de balbeig, però el que no és correcte es que una vegada fet, i vist el resultat no es fiquen els mitjans necessaris per evitar possibles caigudes. Elisa Guillem explica «tan fàcil com ficar plaques a les puntes del pont per desviar vianants per l’altra vorera, o tirar sal, fins que el sol desfera el gel, en un parell d’hores. La inacció i falta de reflexos del nostre govern afecta les tasques més quotidianes»

La regidora de Compromís finalitza «esperem que aquesta situació no torne a passar i es transmeta a qui corresponga que s’evite arruixar els carrers fins que no hi haja perill de gelades, i que en el cas que es forme gel, s’actue ràpidament per evitar caigudes innecessàries.»

Elisa Guillem de la Cruz
Regidora Compromís Alcoi