Ivorra ha declarat «Estem a mitjan mes de gener i res, després vindran les preses als socialistes i voldran aprovar el pressupost en quatre dies. La desídia socialista comportarà que es retarden la signatura de convenis amb entitats socials i culturals, les subvencions a clubs o les ajudes socials. Des de Compromís reclamem més diligència i implicació als socialistes en la gestió del nostre poble».

El portaveu de Compromís Màrius Ivorra ha manifestat el malestar de la seua formació davant la desídia del govern socialista de Toni Francés en relació al Pressupost Municipal 2020, «A hores d’ara el document que marca les línies bàsiques de la política municipal encara no ha estat presentat als grups polítics».
A Compromís no entenem com el govern que comença la 3a legislatura, amb més regidors i més alliberats no és més diligent amb l’obligació anual, abans de finalitzar l’any, de presentar els pressupostos. Sembla que la intenció del govern de Toni Francés és la de deixar el mínim temps possible als alcoians i a l’oposició per revisar, esmenar i millorar el pressupost.

«A Compromís sí que complim! Hem realitzat una primera proposta d’esmenes amb la voluntat de millorar Alcoi mentre esperem que es dignen a presentar-nos el seu esborrany» indica Ivorra.

A inicis de gener, Compromís va anunciar part de les seues esmenes davant la falta d’informació i documents per elaborar el pressupost 2020. Propostes que busquen crear un pol d’atracció econòmic a la nostra ciutat, millorar la comunicació i participació veïnal per poder fer seguiment de les polítiques realitzades, la promoció del valencià, anar un pas endavant amb la política de transparència municipal i fer d’Alcoi una ciutat més eficient contra el canvi climàtic, més sostenible i més social. .

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi