L’ocupació de qualitat i estable ha de ser el nostre principal objectiu.

Avui els representants de Compromís Màrius Ivorra i el Conseller d’Economia Rafel Climent s’han reunit amb les associacions d’IBIAIE, FEDAC i COEVAL, on s’ha tractat de les comunitats energètiques per tal de baixar costos productius. La crisi del 2008 sumada a la crisi de la COVID han sacsejat les nostres comarques, l’ocupació ha de ser una de les principals preocupacions dels nostres representants.

Climent afirma que «La creació d’una plataforma per a la reindustrialització de les nostres comarques amb polítiques que ens duguen cap a la descarbonització, la digitalització i l’economia circular, ha de ser el motor de les nostres propostes i polítiques per tal de crear treball de qualitat i estable».

Segons ha declarat Ivorra «parlem de la industrialització de les comarques de la Foia de Castalla, Alcoià-Comtat i Vall d’Albaida com a eix fonamental per a donar estabilitat i tranquil·litat laboral. A més, accedir als fons europeus és imprescindible, per tal de poder dur a terme les noves polítiques de descarbonització, digitalització i economia circular. El nostre model productiu ha de basar-se en una indústria potent, moderna i sostenible, que siga la base de la creació de llocs de treball estable i de qualitat».

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi