El Portaveu Màrius Ivorra ha manifestat la seua decepció pel poc interés del govern en millorar la seguretat dels estudiants al bus urbà.

Esta clar que no tenen cap intenció de treballar per millorar la seguretat dels ciutadans, ja ho van demostrar negant-se a fer PCR als funcionaris sense cap argument vàlid, i ara, permeten que 50 estudiants estiguen a un autobús d’aproximadament 30m2, sense la distància mínima (1/2m2 per usuari). Cal recalcar que per al Regidor Martínez,  parla d’un aforament de 70 persones, la qual cosa implica mes de 2 persones per m2, distància de seguretat poc acosellable per l’OMS.

Una de les funcions dels governs municipals en aquesta crisi del COVID19 és la implementació de mesures que des de Conselleria és marquen. De la mateixa forma que ajuntaments com el nostre han augmentat la superfície de les voreres, com al carrer Alameda, o els talls del centre, per evitar aglomeracions i mantindre les distàncies de seguretat, el nostre ajuntament té la possibilitat d’augmentar i millorar les mesures de seguretat establides per la conselleria.

Doblar el servei de bus a l’hora, on els nostres estudiants, puntualment omplin l’autobús no té cap complicació. L’excusa del cost no ens val, ja que estan sobrant fons de moltes partides, com per exemple les ajudes al comerç que han estat un fracàs, o altres partides dedicades a esdeveniments que per la COVID19 no utilitzaran.

El que per a Compromís és pensar en les alcoianes i alcoians, per al PSOE és alarmisme. És més que evident que el PSOE ja fa temps que està donant senyals de cansament i poc interés per buscar solucions als problemes dels alcoians, i es queden de braços plegats veient passar el temps entre rodes de premsa de projectes o anuncis que mai no es faran.
Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi