La formació va presentar precs sobre neteja, parcs, actualització del cadastre, aparició d’abocadors, reposició d’arbres i pla d’emergència al Centre
La neteja d’abocadors incontrolats, com el de la carretera del Molinar, que en un mes ha crescut fins a duplicar-se, i la del passatge Sant agustí, amb acumulacions de brossa entre les reixes dels soterranis, van ser objectes de dos precs de la formació valencianista al ple de la setmana passada, que van ser aprovats pel PSOE.

Segons el regidor Màrius Ivorra «El contracte de neteja de la ciutat és una de les despeses de més quantia del pressupost municipal, i cal ser rigorosos en la fiscalització i el seu compliment. Pel que fa a Compromís pensem que aquelles despeses en les quals invertim gran part del pressupost municipal, han de funcionar correctament conforme al prec de condicions. No podem malbaratar els diners públics i si invertim en neteja, haurem de rebre la neteja que paguem»

Altre dels precs aprovats sol·licità la reposició dels arbres morts a la zona de Cervantes, Oliver, la redona del Collao, Entença… «Està clar que els beneficis dels arbres als nostres carrers són importants, i cal reposar aquells que van morint» comenta el portaveu Màrius Ivorra.

«Igualment, ens van aprovar la reposició dels aparells de gimnàstica retirats del parc del barri dels Clots que no funcionaven correctament i que feia mesos que no estaven. El manteniment de la ciutat ha de ser més eficaç» finalitza Ivorra.

No van tenir la mateixa sort altres precs presentats per la formació valencianista com la neteja de contenidors, la reutilització dels diners de les actuacions no realitzades per part de l’empresa concessionària de la neteja pública (Moros i Cristians, la Romeria, Fira Modernista, …) o el Pla d’emergències del Centre.

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi